Of'un gözü zirvede

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, yarın deplasmanda Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktör Erdoğan Yılmaz, bu maçı kayıpsız atlatarak zirvedeki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini söyledi. Yılmaz, Akçaabat Sebatspor maçının Trabzon takımla

Of'un gözü zirvede

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, yarın deplasmanda Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktör Erdoğan Yılmaz, bu maçı kayıpsız atlatarak zirvedeki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini söyledi.

Yılmaz, Akçaabat Sebatspor maçının Trabzon takımlarına yakışan şekilde, dostluk içinde geçmesini istediğini belirterek, ''Zevkli ve çekişmeli bir maç olmasını bekliyoruz, her iki takımın da puan kaybetmeye tahammülü yok. Hak eden ve iyi oynayan kazansın'' dedi.

Ligde bir maç eksikle lider Tokatspor'un 2 puan gerisinde bulunduklarını ifade eden Yılmaz, ''Akçaabat Sebatspor maçını da kayıpsız atlatarak zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Bir sonraki hafta evimizde lider Tokatspor ile karşılaşacağız. Bu maça moralli çıkmak istiyoruz. Her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız. İnşallah bu maçı da kazanarak liderlik koltuğuna otururuz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor