Of ilçesinde polisi vuran kişi yakalandı

Trabzon'un Of ilçesinde polis memurunu barışmak için kahveye çağıran ve sonra silah ile yaralayan kişi cinayet büro ekipleri tarafından yakalandı.

Of ilçesinde polisi vuran kişi yakalandı
Trabzon’un Of ilçesinde polis memuru Hakan Y.’yi tabanca ile vuran F.M. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet büro ekipleri tarafından gözaltına alındı.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Hayrat İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Hakan Y. ile F.M. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı anlaşmazlık bulunduğu öğrenildi. Olayın yaşandığı 22 Nisan Cumartesi günü Polis Memuru Hakan Y. ile bir çay ocağında buluşan F.M. belinden çıkardığı tabanca ile tek el ateş ederek sol bacağından polisi yaraladıktan sonra kayıplara karıştı.
 
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet büro ekipleri; yapmış olduğu çalışmada F.M.’yi gözaltına aldı. Sol bacağından aldığı kurşun yarası ile yaralanan Hakan Y. vermiş olduğu ifadede, “ F.M. beni cep telefonundan arayarak barışmak istediğini söyleyerek çay ocağına çağırdı. A.U. isimli bir şahıs kendi birde ben aramızda ki sorunu çözmek için çay ocağında oturduğumuz sırada F.M. belinden çıkardığı tabanca ile bana ateş etti.”söyledi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber