Mehmet için herkes dua ediyor

 Akoluk Sporun genç futbolcusu Mehmet'in rakibiyle çarpışarak beyin kanaması teşhisi ile KTÜ Farabi Hastanesine kaldırılmasının ardından spor camiası KTÜ ye koştu.  Olayın duyulmasının ardından KTÜ Farabi hastanesine giden Futbol il Temsilcisi Zeki Kurt f

Mehmet için herkes dua ediyor

 

Akoluk Sporun genç futbolcusu Mehmet'in rakibiyle çarpışarak beyin kanaması teşhisi ile KTÜ Farabi Hastanesine kaldırılmasının ardından spor camiası KTÜ ye koştu.

 

Olayın duyulmasının ardından KTÜ Farabi hastanesine giden Futbol il Temsilcisi Zeki Kurt futbolcu  Mehmet Çelebi hakkında doktorlardan bilgi aldı.

 

Kurt, sahada ambulans bulundurulmaması nedeniyle suçlanmalarının yersiz olduğunu belirterek "Olay çok üzücü.  Ancak sahada sağlık görevlisi var. Ayrıca Akolukspor'un takım kaptanı da sağlık memuru. Mehmet'e ilk müdahaleyi de zaten onlar yaptı.Ancak ambulansın geç geldiği söyleniyor.Bu konuda araştırılıyor" dedi.

 

HER SAHAYA AMBULANS KOYAMIYORUZ

Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt, sahada ambulans bulundurulmaması nedeniyle kendilerine yapılan eleştirilerin haksız olduğunu ifade ederek” İmkanlar olsa da her sahaya ambulans ve sedye koyabilsek.Maalesef imkanlarımız bu kadar.Bir çok sahada ambulans bulunduruyoruz. Ama tüm sahalara ambulans göndermemiz için imkanlar yetersiz.Çağlayan belde stadında sağlık görevlimiz var.Zaten ilk müdahaleyi onlar yaptılar. Futbol camiası olarak Mehmete acil şifalar diliyoruz. Mehmet inşallah yeniden sağlığına kavuşur. Bu futbolcumuzun yeniden sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. 

 

İlgili Haberlerimiz;

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor