Türkmen AKP için ne dedi

AK Parti'nin son ana kadar gündeminde olan isim Şefik Türkmen'di. Bu durumu AK Parti'nin kendi iç işleyişi olarak yorumlayan Türkmen, “AK Parti hem Akçaabat'ta hem Trabzon'da benim ismimi ankete koydu. AK Partinin iç işleyişi o. Sadece benim değil başkala

Türkmen AKP için ne dedi

AK Parti'nin son ana kadar gündeminde olan isim Şefik Türkmen'di. Bu durumu AK Parti'nin kendi iç işleyişi olarak yorumlayan Türkmen, “AK Parti hem Akçaabat'ta hem Trabzon'da benim ismimi ankete koydu. AK Partinin iç işleyişi o. Sadece benim değil başkalarının da ismini koydular. İlgim olan konular değil bunlar. Ben şöyle yorumluyorum demek ki benim hem Akçaabat'ta, hem de Trabzon'da iyi bir potansiyelimiz var, halkın gözünde i yi bir yerimiz var. Ben böyle yorumluyorum” dedi.

Kendi partisinden tekrar Akçaabat Belediye Başkan adayı olacağını söyleyen Türkmen, “Kendi çalışmalarımı Akçaabat için sürdürüyorum. Vatandaşla temas halindeyim. Bizim muhatabımız seçmendir vatandaştır. Oyu verecek olan onlardır. Onunla meşgulüm şu aşamada. Partimle ilgili de bir sıkıntım yok. Ben benim güçlü olduğumu biliyorum. Vatandaşın desteğinin büyük oranda sürdüğünü biliyorum. Benim Real Madrid olduğumu herkes kabul ediyor” sözlerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset