Minikler silaha hayır dedi

Minik öğrencilerin yürüyüşü Merkez Anaokulu önünden başlayarak, Cumhuriyet caddesinden devam ederek belediye meydanında sona erdi. Minikler yürüyüş boyunca ellerinde “silaha hayır”, “silahı bırak oyuncağı al”, “şiddet unsuru olan silahtan uzaklaşalım” pan

Minikler silaha hayır dedi
Minik öğrencilerin yürüyüşü Merkez Anaokulu önünden başlayarak, Cumhuriyet caddesinden devam ederek belediye meydanında sona erdi.
Minikler yürüyüş boyunca ellerinde “silaha hayır”, “silahı bırak oyuncağı al”, “şiddet unsuru olan silahtan uzaklaşalım” pankartları ile silaha hayır sloganı attılar.

Yürüyüşün ardından Belediye meydanında toplanan çocukların bir kısmı oyuncak tabancaların çöpe atarak kendilerine hediye edilen oyuncak araba bebekleri aldılar.

Yürüyüşün sonunda bir konuşma yapan Merkez Anaokulu Müdürü Aynur Bilgin, Türk toplumunda bireysel olarak silahsızlanmaya yönelik olarak bir bilinç oluşturmak istediklerini belirterek, silah unsurunu ortadan kaldırmak ve şiddet unsurunu tamamen çocuklarımızın beyninden silmek için böyle bir program düzenlediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel