Zorlu Grand personeline eğitim

BTO Eğitim ve Danışmanlık Firması Genel Müdürü Erhan İmamoğlu tarafından verilecek olan “Yield Managment” (Gelir Yönetimi) eğitimi 26 -27 Ekim 2008 tarihlerinde 2 gün devam edecek. Konuya ilişkin bilgi veren Zorlu Grand Otel İşletme Müdürü Ali Şahin, eğit

Zorlu Grand personeline eğitim
BTO Eğitim ve Danışmanlık Firması Genel Müdürü Erhan İmamoğlu tarafından verilecek olan “Yield Managment” (Gelir Yönetimi) eğitimi 26 -27 Ekim 2008 tarihlerinde 2 gün devam edecek.

Konuya ilişkin bilgi veren Zorlu Grand Otel İşletme Müdürü Ali Şahin, eğitimlerdeki ana amacın uluslararası standartlarda hizmet veren personelin Zorlu Grand Hotel misafirlerine en iyi hizmeti vermelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Şahin eğitim sonrası katılımcılara sertifika verileceğine işaret ederek, “Zorlu Grand Hotel yönetimi tarafından Zorlu Holding prensibi olan 'İnsana Yatırım' ilkesinden yola çıkılarak yeni eğitimler verilmeye devam edilecek ve tüm otel personelimiz hizmet sektöründe kendilerini geliştirmeleri sağlanacaktır.

Amacımız her zaman çıtayı biraz daha yükseltmek, Trabzon'un yanı sıra, bölge ve ülke halkına Trabzon'da en iyi hizmeti vermek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler