Yorumcular birileri sizi gözetliyor!

Sizlerin yorumlarınız ile verdiğiniz düşünceler bizler için çok değerli. Milyonların sevgilisi haber61'de siz yorumcularımızın haberlere yaptığınız yorumlar büyük kitleler tarafından yakından takip ediliyor.Biz bunu biliyoruz,ve diyouz ki sizin yorumların

Yorumcular birileri sizi gözetliyor!

Sizlerin yorumlarınız ile verdiğiniz düşünceler bizler için çok değerli. Milyonların sevgilisi haber61'de siz yorumcularımızın haberlere yaptığınız yorumlar büyük kitleler tarafından yakından takip ediliyor.

Biz bunu biliyoruz,

ve diyouz ki sizin yorumlarınıza da diğer okurlarımız yorum yapsın.

Sizlerin yorumlarını diğer ziyaretçi ve yorumcular beğenirse hemen yorumunuz altındaki "beğendim" butonuna, beğenmiyorsa aynı yerdeki "Beğenmedim" butonuna tıklayarak sizin yorumlarınızı değerlendirsin.

Örnek: Yaptığınız yoruma "Beğendim" şeklinde oylar fazla oranda verildiğinde görüntü şu şekilde oluşuyor.

 

Aynı yoruma "Beğenmedim" yönünde oy kullanların sayısına göre ise, yeşil alandaki doluluk azalıyor. Beğenmedim yönünde fazla oy kullanılmışsa yeşil alan tamamen boş ve beyez oluyor.

Yorumlarınızı beğenen be beğenmeyen ziyaretçilerin sayısı birbirine yakın olduğunda ise görüntü şu şekilde:

 

Haber61'de yenilikler bunlarlada sınırlı değil:

Haber61'de haberlere yorumları ile katkıda bulunan siz değerli haber61 dostlarına bir sürprizimiz daha var:

Hafta boyunca haberlere yaptığınız yorumlar ve aldığınız beğenilme oranı ile o haftanın en popüler 6 yorumcusu arasına isminizi yazdırabilirsiniz. Yapmanın gereken tek şey yorumları kurallar çerçevesinde yazmanız. İlgili habere ilgili konu ile yorum yapmanız, büyük harf kullanmamanız ve kişi hak ve hukukunu rencide edici ifadelerde bulunmamış olmanız. Bu tür yorumlar kesinlikle onaylanmayacaktır. Unutmayınız ki yorumlar üzerindeki yasal suçlar doğrudan yorum yapanı bağlar. haber61 sizlerin yaptığı yorumlarda bir sorumluluk kabul etmez.

Haftanın en popüler 6 yorumcusu hafta içerisinde haberlere yaptıkları yorum sayısına göre sistem tarafından otomatik olarak belirlenir ve listelenir. haber61'in bir müdahalesi söz konusu bile değildir.

Yorumcular kullandıkları nicklere ve yorum sayılarına göre aşağıdaki tabloda olduğu gibi sıralanır ve bu tablo tüm haberlerin yorumları altında gösterimde bulunur.

haftanin_youmculari.jpg

saygılarımızla.

haber61.net - Türkiye'de haberin NET adresi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya