Yeni diziyle ekrana dönüyor

Uzun süren ABD macerasından sonra Türkiye’ye gelen ünlü oyuncu Sanem Çelik, Derviş Zaim’in yönettiği “Devir” filminin galasına katılıp filme destek verdi.Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, yeni bir dizi projesi ile ekranlara dönmeye hazırlandığın

Yeni diziyle ekrana dönüyor

Uzun süren ABD macerasından sonra Türkiye’ye gelen ünlü oyuncu Sanem Çelik, Derviş Zaim’in yönettiği “Devir” filminin galasına katılıp filme destek verdi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, yeni bir dizi projesi ile ekranlara dönmeye hazırlandığını belirtirken, dizi hakkında bilgi vermedi. “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde yaşanan Meryem Uzerli skandalı ve oyuncunun yaşadığı "Tükenmişlik Sendromu" ile ilgili olarak 'Siz oyunculuğunuz sırasında böyle bir olay yaşadınız mı?' sorusuna Çelik 'Ben daha tükenmedim' diyerek hayatında her şeyin yolunda gittiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya