Yasak İlişki Sitesi Ashley Madison hacklendi!

Siteyi hackleyen kişiler tarafından yapılan açıklamalara göre üyelerin hem kredi kartı hem de ‘cinsel fantezilerine’ ait bilgilerinin ele geçirildiği belirtildi. Sitenin güvenlik bölümü çalışanları ise siteye bir sızma olduğunu fakat kullanıcıların tüm bi

Yasak İlişki Sitesi Ashley Madison hacklendi!

Siteyi hackleyen kişiler tarafından yapılan açıklamalara göre üyelerin hem kredi kartı hem de ‘cinsel fantezilerine’ ait bilgilerinin ele geçirildiği belirtildi. Sitenin güvenlik bölümü çalışanları ise siteye bir sızma olduğunu fakat kullanıcıların tüm bilgilerinin ele geçirilemediğini ifade ettiler. Sitenin sanal güvenlik uzmanı Brian Krebs, site üyelerinin çok az bir kısmının bilgilerine erişildiğini ve sanıldığı kadar büyük bir sorun olmadığını belirtti.

Siteye sızan Impact Team ismindeki grup ise üye adreslerinin kredi kartı bilgilerinden kişisel tüm bilgilerine kadar eriştiklerini ifade etti. ‘Hayat kısa, bir ilişkiniz olsun’ sloganıyla hizmet veren Ashley Madison, 37 milyondan fazla aktif üyeye sahip.

0116_ashley-biderman_1200x675.jpg

Sitenin sahibi Avid Life Media şirketi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Suç teşkil eden üye bilgilerinin ele geçirilmesi olayı nedeniyle özür dileriz. Site yeniden güvence altına alınmış ve izinsiz giriş yapılan açıklar kapatılmıştır. Bu siber terörizm eylemini gerçekleştiren herkes yaptıklarından sorumlu tutulacaktır” denildi.

Mayıs ayında Adult Friend Finder ismindeki bir çöpçatanlık sitesine de saldırı yapılmış ve üyelerin tüm bilgileri bazı web sitelerde deşifre edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya