Vakıfbank personel ilan başvurusu - Vakıfbank personel alım şartları

Vakıfbank personel alacak. Vakıfbank'ın personel alımı ilana da çıktı. Vakıfbank'a nasıl başvurulur, personel alımı için şartlar nelerdir ve nezaman başvuru yapılmalı sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Bankada çalışmak isteyenleri heyecanlan

Vakıfbank personel ilan başvurusu - Vakıfbank personel alım şartları

Vakıfbank personel alacak. Vakıfbank'ın personel alımı ilana da çıktı. Vakıfbank'a nasıl başvurulur, personel alımı için şartlar nelerdir ve nezaman başvuru yapılmalı sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Bankada çalışmak isteyenleri heyecanlandıran haber Vakıfbank'tan geldi. Bankanın 2015 ilanı vermesiyle birlikte personel alımı olacağı duyuruldu. Türkiye'nin en eski bankalarından biri olan Vakıfbank bu yıl için 800 civarında personel alımı yapacağını ilan ettti.

Vakıfbank'a nasıl iş başvurusu yapılır, başvuru şartları nelerdir, ve başvuru detayları nelerdir? Vakıfbank'ta çalışmak isteyenler iş başvurusu için bankanın kendi internet sitesine öncelikle giriş yapmaları gerekiyor. Giriş için tıklayın. Vakıfbank'ın internet sitesine girilmesinin ardından adaylar iş başvurularu sekmesine tıklayarak önünüze gelcek olan ekranda özgeçmişinizi hazırlamanız gerekiyor.

 VAKIFBANK BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Banka 2015 yılı personel alımının tarihi ile ilgili net bir tarih açıklamadı. Başvuru yapmak için ise zaman kaybetmeden vakıfbank'ın sitesine girerek başvuru yapmakta fayda var.



VAKIFBANK HANGİ ŞARTLARI ARIYOR

Vakıfbank'ın İNSAN KAYNAKLARI sayfasında Vakıfbank Personel Alımı şartlarına ilişkin şu açıklama yer almakta: "VakıfBank, benimsediği büyüme stratejisi ve sürdürdüğü yeniden yapılanma projesinin başarıya ve belirlenen hedeflere ulaşmasının büyük ölçüde insan kaynağına dayandığı gerçeğinden hareketle işe alma, terfi, performans değerlendirme, kariyer planlama ve eğitim süreçlerinde iyileştirme çalışmalarına, aralıksız olarak devam etmektedir.  VakıfBank personeli, geleceğe güvenle bakabilmenin ve VakıfBank'lı olmanın ayrıcalığını yaşamaktadır." Vakıfbank tarafından açılan personel ilanlarında ise pozifyonlara uygun başvuru şartları ayrıca banka tarafından ilan edilmektedir

VAKIFBANK HAKKINDA

Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. veya, kısaca VakıfBank, 1954 yılında kurulmuş, Türkiye Bankalar Birliği 2014 raporuna göre Türkiye'nin aktif büyüklük açısından en büyük 7. bankasıdır. VakıfBank, Başvekil Adnan Menderes'in özel talimatıyla 11 Ocak 1954 tarihinde 6219 sayılı özel kanunla ve 50.000.000 TL sermaye ile anonim ortaklık olarak kurulmuştur. 13 Nisan 1954 tarihinde faaliyete geçmiştir. Vakıfbank sermayesinin %25,18'i, Kasım 2005 tarihinde halka arz edilmiş olup kalan sermayenin %43'ü Vakıflar Genel Müdürlüğü nezdindeki mazbut vakıflara, %15,64'ü mülhak vakıflara, %16,10'u mensuplarının üyesi olduğu T. Vakıflar Bankası Emekli Sandığı'na ve kalanı ise diğer hakiki ve hükmi şahıslara aittir. Amerika Birleşik Devletleri'nde New York'ta bir, Bahreyn'de Off-Shore ve Erbil'de olmak üzere toplam üç adet şubesi olan VakıfBank’ın ayrıca yurt dışında üç bankada da iştiraki bulunmaktadır. Bu bankalar Avusturya'da VakıfBank International AG (Viyana şubesi ve Almanya'da Frankfurt ve Köln şubeleri), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde World Vakıf Off-Shore Banking Ltd. ve Kıbrıs Vakıflar Bank. Ltd.’dir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya