Ünlü dizi oyuncusu kalp krizi geçirdi!

Bir süre önce ekranlara veda eden 'Doksanlar' dizisinde 'Patlak Emin' karakterini canlandıran oyuncu Erkan Köse, Dalaman'da kaldığı Termesos sitesinde kalp krizi geçirdi. Muğla'nın Menteşe ilçesindeki özel bir hastanede tedavi altına alınan 36 yaşındaki E

Ünlü dizi oyuncusu kalp krizi geçirdi!

Bir süre önce ekranlara veda eden 'Doksanlar' dizisinde 'Patlak Emin' karakterini canlandıran oyuncu Erkan Köse, Dalaman'da kaldığı Termesos sitesinde kalp krizi geçirdi. Muğla'nın Menteşe ilçesindeki özel bir hastanede tedavi altına alınan 36 yaşındaki Erkan Köse'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Dün sabah Muğla'nın Dalaman ilçesinde bulunan Termesos sitesine gelen Erkan Köse, öğle saatlerinde kalp krizi geçirdi ve ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
Burada ilk müdahalesi yapılan Köse, daha sonra koroner anjiyografi yapılmak üzere Menteşe ilçesinde bulunan özel bir hastaneye sevkedildi. Erkan Köse'nin sağlık durumunun iyi olduğu, kontrol için hastanede kaldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya