Twitter bile üniversite kurdu!

Geçen aylarda Marakana’dan yazılım eğitimi desteği almaya başlayan Twitter, alınan eğitimden memnun kalarak şirketi satın almaya karar verdi. Satın alma anlaşmasından sonra teknik konularda eğitim vermeye devam edecek Marakana, Twitter’ın mühendislik ekib

Twitter bile üniversite kurdu!

Geçen aylarda Marakana’dan yazılım eğitimi desteği almaya başlayan Twitter, alınan eğitimden memnun kalarak şirketi satın almaya karar verdi. Satın alma anlaşmasından sonra teknik konularda eğitim vermeye devam edecek Marakana, Twitter’ın mühendislik ekibine katılacak. Marakana, Twitter Üniversitesi’nin temelini oluşturarak eğitimleri sistemli bir hale getirerecek.

Twitter Üniversitesi’nde geliştirilen yazılımlar, ‘açık kaynak kod’ özelliğinde ve herkesin kullanımına açık olacak. 2005’te kurulan Marakana’nın web sitesinde yer alan duyuruda da girişimin kurucuları Twitter’a katılmaktan duydukları heyecanı dile getirdi. Twitter, nitelikli iş gücünün geliştirerek, daha cazip bir şirket olmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya