Türk Telekom KAP'a bildirdi
Türk Telekomünikasyon AŞ, Digiturk'un yüzde 53 oranındaki hissesini satın almak için verdiği bağlayıcı olmayan teklif tutarını 530 milyon dolar olarak açıkladı. Türk Telekom'un, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, "Şirketimizin K
Yayınlanma:
Türk Telekomünikasyon AŞ, Digiturk'un yüzde 53 oranındaki hissesini satın almak için verdiği bağlayıcı olmayan teklif tutarını 530 milyon dolar olarak açıkladı.
Türk Telekom'un, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, "Şirketimizin Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon AŞ'nin (Digiturk) yüzde 53 oranındaki hissesinin satın alınması için verdiği bağlayıcı olmayan teklifin tutarı 530 milyon dolardır" denildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Medya Haber
