Türk Malı dizisinde şok!

Şafak Sezer ile Binnur Kaya’nın başrolünü oynadığı ünlü “Türk Malı” dizisinde Abiye Kuzu karakterini canlandıran Binnur Kaya diziden ayrılıyor. Kaya’nın sözleşmesi bittiği için birkaç bölüm sonra diziye veda edeceği ortaya çıktı.Milliyet gazetesinin haber

Türk Malı dizisinde şok!

Şafak Sezer ile Binnur Kaya’nın başrolünü oynadığı ünlü “Türk Malı” dizisinde Abiye Kuzu karakterini canlandıran Binnur Kaya diziden ayrılıyor. Kaya’nın sözleşmesi bittiği için birkaç bölüm sonra diziye veda edeceği ortaya çıktı.

Milliyet gazetesinin haberine göre, geçen haftalarda dizinin setinde Şafak Sezer ile Binnur Kaya arasında tartışma yaşanmış ve Binnur Kaya’nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olmuştu. Şafak Sezer, sürekli kapris yaptığını öne sürdüğü Kaya ile tartışmış, Kaya da ağlayarak seti terk etmişti. Ardından açıklama yapan dizinin yönetmeni ve senaristi Tayfun Güneyer, “Her sette olan şeyler... Binnur devam ediyor, setimizde her şey yolunda, oyuncu kadromuz aynen devam ediyor” açıklaması yapmıştı.

Şafak Sezer’le yola devam

Ancak setten gelen son bilgilere göre Kaya’nın sonra sözleşmesi uzatılmıyor. Kaya yapım şirketiyle anlaşarak diziden ayrılıyor. Yapım şirtekinin Şafak Sezer’le yola devam kararı aldığı öğrenildi. Buna göre Sezer’e önümüzdeki günlerde yeni bir partner bulunacak ve dizi yenilenen konusuyla yeniden seyirci karşısına çıkmaya devam edecek.

RTÜK’ün Türkçe’yi bozduğu gerekçesiyle geçen günlerde ikinci kez uyarı cezası verdiği dizide Binnur Kaya’nın, “Mikemmel”, “Litfen” ve “Bu kadan” gibi sözleri günlük dilde de kullanılan espriler haline gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler