Turabi'den Bozok şoku: 'Bi koydun baba...'

Survivor All Star adasında Bozok 'un Hakan 'a attığı kafa olay yarattı. Turabi daha önce Hakan yüzünden hatırlanacağı gibi 1 hafta diskalifiye olmuştu. Haliyle Bozok 'un attığı kafaya ne diyeceği merak konusuydu. Turabi de şaşırtmadı ve Bozok'u övüp gazı

Turabi'den Bozok şoku: 'Bi koydun baba...'

Survivor All Star adasında Bozok 'un Hakan 'a attığı kafa olay yarattı. Turabi daha önce Hakan yüzünden hatırlanacağı gibi 1 hafta diskalifiye olmuştu. Haliyle Bozok 'un attığı kafaya ne diyeceği merak konusuydu. Turabi de şaşırtmadı ve Bozok'u övüp gazı verdi. 

Survivor dokunulmazlık oyunu sırasında Hakan'a durduk yerde kafa atan Bozok oyunlardan bir hafta diskalifiye oldu. Bozok 'un attığı kafa adada günün konusuydu. 

ADAMA BİR KOYDUN BABA

Turabi 'den olay kafa atma için gelen yorum ise tahrik doluydu;

-"Adama bir koydun baba... Kaşı geldi burdan buraya Bozok... Bi daha koyda tipi yerine gelsin olur mu?" 

BOZOK'U SUÇLU BULMUYORUM

Bozok'a gaz veren Turabi kameralara ise 'Bozok'u suçlu bulmuyorum diyerek şunları söyledi


-'Bana göre hem atana bakacaksın bir de kafayı attırana bakacaksın. Kafayı attıran Hakan. Ben onun kadar tahrik eden birini görmedim. Adam resmen tahrik etme makinası. O yüzden Bozok'u suçlu bulmuyorum". 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya