Tüm gazetecilerin dikkatine...

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilkini geçen yıl yaptığı Çalışan Gazeteciler Günü etkinliğinin bu yıl ikincisini yapmaya hazırlanıyor.Pazartesi günü Zorlu Grand Hotel tüm basın çalışanlarının bir araya geleceği gecede birde slayt gös

Tüm gazetecilerin dikkatine...

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilkini geçen yıl yaptığı Çalışan Gazeteciler Günü etkinliğinin bu yıl ikincisini yapmaya hazırlanıyor.

Pazartesi günü Zorlu Grand Hotel tüm basın çalışanlarının bir araya geleceği gecede birde slayt gösterisi olacak. Trabzon medyasında görev yapan isimlerin veya geçmişte çalışanların fotoğrafları bir slaytta bir araya getirilecek. Bu konuda Trabzon Belediyesi Basın bürosu yoğun tempoda fotoğraf araştırması yapıyor. Bugün mesai bitimine kadar toplanacak olan fotolarda bakalım neler çıkacak. 

Fotoğraflarını belediyeye ulaştırmak isteyenler basinmerkezi61@hotmail.com adresine fotolarını gönderebilirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya