TTB 2012 Ödülleri sahiplerini buldu

Trabzon’da bu yıl uygulanan Kaliteli Fındık Projesi-2012 (KFP-2012) kapsamında düzenlenen Basın Yarışması’nın sonuçları açıklandı. 7 kişi ve kuruluş katkılarından dolayı ödüllendirildi. Günebakış Gazetesi’nden muhabiri aynı zamanda Haber 61.net spor yazar

TTB 2012 Ödülleri sahiplerini buldu

Trabzon’da bu yıl uygulanan Kaliteli Fındık Projesi-2012 (KFP-2012) kapsamında düzenlenen Basın Yarışması’nın sonuçları açıklandı. 7 kişi ve kuruluş katkılarından dolayı ödüllendirildi.

Günebakış Gazetesi’nden muhabiri aynı zamanda Haber 61.net spor yazarı Nurgül Günaydın’ın, ‘Fındıkçı’ya Rekabet İncelemesi’ başlıklı haberi yarışmada ödüle layık görüldü.

Haziran-Ekim 2012 ayları arasında fındıkta verim ve kaliteyi arttırmak amacıyla başarıyla uygulanan projenin, basın aracılığı ile kamuoyuna duyurulması ve üreticilerin bilinçlenmesi için yaptıkları katkılar nedeniyle verilen ödüller belirlendi.

Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu ödül kazanan basın mensupları ve kuruluşları şunlar:

Nurgül Günaydın– Günebakış Gazetesi

Fatih İsak–Karadeniz Gazetesi

Adem Akpınar–Taka Gazetesi

Avni Özarslan–İlkhaber Gazetesi

Ahmet Çağlar Yıldırım–Kuzey TV

TRT Trabzon Haber Müdürlüğü

TRT Trabzon Radyo Müdürlüğü

Trabzon Ticaret Borsası’nın koordinatörlüğünde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın desteği, fındık ihraç rekortmeni Oltan Gıda’nın finansmanı ile uygulanan projeye katkı sağlayan basın mensuplarına teşekkür belgeleri ve ödülleri önümüzdeki hafta verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler