TRT'de kadın omuzu buzlandı!

 + 13 logosuyla saat 22.30'da yayınlanmaya başlayan filmin buzlanan sahnesinde, bir kadın yatakta sevgilisiyle arkası dönük olarak konuşuyor. Kadının omzu açıkta kalırken, çekim nedeniyle göğsü gözükmüyor. 2007 yapımı filmin başrollerinde Oscarlı oyuncula

TRT'de kadın omuzu buzlandı!

 

+ 13 logosuyla saat 22.30'da yayınlanmaya başlayan filmin buzlanan sahnesinde, bir kadın yatakta sevgilisiyle arkası dönük olarak konuşuyor. Kadının omzu açıkta kalırken, çekim nedeniyle göğsü gözükmüyor. 2007 yapımı filmin başrollerinde Oscarlı oyuncular Russel Crowe ve Christian Bale yer aldı.
 
İşte o görüntü;
 
'Köprücük kemiği yasağı'
Oyuncu Ayça Varlıer, geçen günlerde konuk olduğu TRT Okul kanalında, kıyafet konusunda uyarıldığını öne sürdü. Varlıer, "Geçen gün TRT Okul programına konuktum. Kıyafet konusunda bazı uygulamalar getirilmiş. Sıfır kol ve anladığım kadarıyla köprücük kemiğine kadar olan yakalar uygun değilmiş. Mini etek zaten olamaz. Programa çıkmadan bana söylediler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya