TRT AVAZ'da büyük değişim!

Ana hedefi Adriyatik'ten Çin seddine kadar Türk Kültürünü yaşatmak olan TRT Avaz'da büyük değişim yaşanıyor.Günün 24 saatinde, 12 dilde haber ve programlar üretilen, birinci lig karşılaşmalarınında yayınlandığı TRT Avaz televizyonunda kanal koordinatörlüğ

TRT AVAZ'da büyük değişim!

Ana hedefi Adriyatik'ten Çin seddine kadar Türk Kültürünü yaşatmak olan TRT Avaz'da büyük değişim yaşanıyor.

Günün 24 saatinde, 12 dilde haber ve programlar üretilen, birinci lig karşılaşmalarınında yayınlandığı TRT Avaz televizyonunda kanal koordinatörlüğüne Yüksel Değercan'ın gelmesi ile yaşanan değişim gözlerden kaçmıyor.

Değercan'ın bundan 4 ay önce kanal koordinatörlüğüne getirilmesinin ardından ekibiyle birlikte başlattığı "Değişim" çalışmalarında önemli adımlar atıldı.

TRT AVAZ kanal koordinatörü Yüksel Değercan, amaçlarının ilkeli yayıncılıkla kardeş ülkelerin ortak sesi olmak, kültürel değerleri paylaşmak ve Türk Dünyasının bağlantılarını güçlendirmek olduğunu söyledi.

Öte yandan 3 Mayıs 2014 tarihinde oynanacak olan 1461 Trabzon Tavşanlı Linyitspor karşılaşması saat 16:00'da TRT AVAZ'dan yayınlanacağı bilgisinede ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya