TRT 2011 yayın hazırlığında

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın resmi yayıncısı olan TRT, naklen yayın ve çekimler için hazırlıklara şimdiden başladı.  Ankara’da yapılan görüşmelerin ardından TRT Yayın Ekibi’nden 7 kişilik bir heyet Trabzon’a gelerek mevcut ve yapımı süren tesis

TRT 2011 yayın hazırlığında

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın resmi yayıncısı olan TRT, naklen yayın ve çekimler için hazırlıklara şimdiden başladı.

 

 Ankara’da yapılan görüşmelerin ardından TRT Yayın Ekibi’nden 7 kişilik bir heyet Trabzon’a gelerek mevcut ve yapımı süren tesislerde incelemelerde bulunun, EYOF Trabzon 2011 Genel Koordinatörü Nihat Doker ve yardımcıları ile görüştüler.

 

TRT Stüdyolar ve Program İletim Sistemleri Daire Başkanı Cevat Yayla başkanlığındaki heyette, Uluslar arası Haber ve Spor Yayınları Sorumlusu Deniz Gücüyener, Prodüksiyon Kaynakları Koordinasyon Yrd. Ali Ercan, Prodüksiyon Kaynakları Müdür Yardımcısı Mahmut Sarıer, Prodüksiyon Kaynakları Naklen Yayın Müdürü Bülent Özcan, Spor organizasyonları Sorumlusu Kemal Yüksel ve yönetmen Mehmet Ali Polat yer aldılar.

Heyete Koordinatör yardımcıları Murat Taşkın ve Yaşar Ulusoy eşlik ettiler

 

Oyunlarda kullanılacak 12 spor alanında naklen yayınların sağlıklı yapılabilmesi için teçhizatların konuşlandırılacağı kısımları tespit edildi TRT yayınların EUROSPORT üzerinden tüm dünyaya ulaştırılacağını dikkate alarak, hazırlıkların sürdürürken her branştaki yayınlar için 3 kamera kullanacak

 300 kişilik bir ekiple gerçekleştirilecek yayınlar için çalışmalar Temmuz 2011’e kadar sürdürülecek

 

Oyunlar sırasında spor yarışmalarının dışında Trabzon’un tanıtımı için değişik mekanlarda geçici naklen yayın alanları oluşturulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya