Trabzon'un ilk Astrologu haber61'de

Trabzon'un ilk Astroloji Okulu Mezunu Astrolog Banu Boz haber61'de.Astrolojinin bir fal olmadığını, bilimsel ve dini hükümler çerçevesindeki gerçekliliğini anlatmak için haber61’de konu ile ilgili yazmak istediğini ifade eden Banu Boz “Bilinen tüm bilimle

Trabzon'un ilk Astrologu haber61'de

Trabzon'un ilk Astroloji Okulu Mezunu Astrolog Banu Boz haber61'de.

Astrolojinin bir fal olmadığını, bilimsel ve dini hükümler çerçevesindeki gerçekliliğini anlatmak için haber61’de konu ile ilgili yazmak istediğini ifade eden Banu Boz “Bilinen tüm bilimlerden önce var olan Astroloji"nin konusu insandır. Gök cisimlerinin, dünyada yaşayan canlı ve cansız varlıklar üzerindeki etkilerini araştırır. Astroloji; burçlar, gezegenler, ışıklar (Güneş ve Ay) ve evler arasındaki ilişkilerin temeli üzerine kurulmuştur. İnsan yaşamındaki olaylar, gökcisimlerinin değişen hareketleri ile doğum anındaki pozisyonlarının karşılaştırılmasına göre şekillenir. Her birimiz belli yetenek ve özelliklerimizle doğarız ve diğer kişilere benzemeyiz. Kimi müzisyen olurken, kimi ticarette başarılıdır. Bir başkası kariyer yapmayı tercih ederken, diğeri ise erken yaşta evlenip çocuk sahibi olmayı tercih eder. Bir doğum haritasında burçlar, karakterleri temsil eder. Burçlar, ekliptik adı verilen ve dünyanın çevresini dolaştığı varsayılan bir halkanın bölümleridir. Hayata bakış açımızı, özümüzü simgeler. Evler, olayın meydana geldiği sahnedir. Hayat akışımızda ilgimizin hangi konulara yöneldiğini bildirir. Gezegenler ise, olayları harekete geçiren güçtür. Psikolojik yaklaşımlarımızı, isteklerimizi, motivasyonlarımızı gösterir bende Astroloji okulu mezunu olarak Trabzon’da ilk olmanın verdiği misyonumu gerçekleştirmek için haber61’de okurlarımla buluşacağım” dedi.

Trabzon’un ilk Astroloji Okulu mezunu olduğuna vurgu yapan Boz sözlerini şu şekilde tamamladı “Beş bin yıllık kadim bilgileri aktarmak ve bir çok uygarlığın kullandığı istatistiki bilgi birikimini doğru bir şekilde aktarabilmek için siz haber61 okuyucularıyla çok yakında beraber olacağım”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler