Trabzon'da EYOF Basın yarışması

Konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın tanıtımına katkı sağlamasının amaçlandığı yarışmanın, 1 Şubat ile 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında bas

Trabzon'da EYOF Basın yarışması

Konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın tanıtımına katkı sağlamasının amaçlandığı yarışmanın, 1 Şubat ile 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında basında yer alan eserleri kapsayacağı belirtildi.

Haber, görüntü, fotoğraf ile araştırma-inceleme-yorum dallarında düzenlenecek yarışmada toplamda 12 bin lira ödül dağıtılmasının planlandığı ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

''Yarışmaya 1 Şubat 2011 ile 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında Türkiye'de yerel, bölgesel veya ulusal olarak yayımlanan, tüm gazete, dergi, ajans, internet, radyo ve televizyon eserleri ile katılınabilir. Basın mensupları yarışmaya en fazla 2 dalda birer eser ile katılabilirler. Yarışmaya sunulacak eserler; kapalı zarf içinde, en geç 31 Temmuz 2011 günü mesai bitimine kadar EYOF 2011 Trabzon Organizasyon Komitesi Ofisinde ilgili sekretaryaya teslim edilmelidir. Jüri, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, TSYD Trabzon Şubesi, Foto Muhabirleri Derneği, Doğu Karadeniz Radyo-TV Yayıncıları Derneği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden birer kişi ve EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğü'nden 2 olmak üzere toplam 7 üyeden oluşacaktır. Jüriye EYOF Trabzon 2011 Genel Koordinatörü Başkanlık edecektir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya