Trabzon Novotel'e yeni Müdür

Trabzon Novotel’de nöbet değişimi. Kurulduğu günden beri otelin genel müdürlüğü görevini üstlenen Frank Reul başka bir göreve atanırken bu göreve vekaleten otelin genel müdür yardımcısı Ahmet Jem Ulun getirildi. Reul’un ayrılması ile boşalan Novotel Genel

Trabzon Novotel'e yeni Müdür

Trabzon Novotel’de nöbet değişimi. Kurulduğu günden beri otelin genel müdürlüğü görevini üstlenen Frank Reul başka bir göreve atanırken bu göreve vekaleten otelin genel müdür yardımcısı Ahmet Jem Ulun getirildi.

 

Reul’un ayrılması ile boşalan Novotel Genel Müdürlüğü görevine vekaleten  Ahmet Jem Ulu, atanırken, yeni genel müdür vekili Ulun 1 Aralık tarihinden itibaren görevine başladı.

 

Eşi Trabzonlu olan İstanbullu yeni genel müdür vekili Ahmet Jem Ulun Novotel’de yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çekmeye başladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya