Terminatör filmi geri dönüyor

Terminatör, 6 yıl sonra beyazperdeye geri dönüyor. Serinin dördüncü filminde oynamayanArnold Schwarzenegger, bu kez başrolde.Schwarzenegger'in yanı sıra filmde, Jason Clarke, 'Game of Thrones' dizisindeki Daenerys Targaryen rolüyle tanınan Emilia Clarke i

Terminatör filmi geri dönüyor

Terminatör, 6 yıl sonra beyazperdeye geri dönüyor. Serinin dördüncü filminde oynamayanArnold Schwarzenegger, bu kez başrolde.

Schwarzenegger'in yanı sıra filmde, Jason Clarke, 'Game of Thrones' dizisindeki Daenerys Targaryen rolüyle tanınan Emilia Clarke ile J.K. Simmons gibi oyuncular oynuyor.

Yönetmen koltuğunda Alan Taylor’ın oturduğu filmin Avrupa prömiyeri Berlin'de yapıldı.

1_4679_2.jpg

Arnold Schwarzenegger (Terminatör), Emilia Clarke (Sarah Connor) ve Jai Courtney (Kyle Reese)

Arnold Schwarzenegger'in yanı sıra film ekibi prömiyere tam kadro katıldı. Schwarzenegger,“Bu filmde iyi vakit geçiyorum. Fiziğim iyi, bazı hareketli sahneleri çekmek benim için problem olmuyor, bir şey değişmedi” şeklinde konuştu.

Film, 26 Haziran'da Türkiye'de gösterime girecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya