'Survivor'da Turabi'yi adada bırakalım'

Söylemezsem Olmaz programına Survivor All Star’a giderek ziyaret eden gazeteci Ali Eyüboğlu telefonla bağlandı Gazeteci Eyüboğlu; Turabi fanatikleri olduğu gibi nefret edenleri de var ancak Turabi en küçük bir hareketle gideceğini anladı ve “kendimi kontr

'Survivor'da Turabi'yi adada bırakalım'
Söylemezsem Olmaz programına Survivor All Star’a giderek ziyaret eden gazeteci Ali Eyüboğlu telefonla bağlandı
 
Gazeteci Eyüboğlu; Turabi fanatikleri olduğu gibi nefret edenleri de var ancak Turabi en küçük bir hareketle gideceğini anladı ve “kendimi kontrol edeceğim buradan gitmeyeceğim gidersem de beni diskalifiye edeni hastanelik edeceğim ”dedi. Yönetmen de espri olarak Acun Ilıcalı’ya “Ya biz Turabi’yi eleyelim ya da Turabi’yi adada bırakalım” dedi. 
 
ÜNLÜLER TAKIMINDA İSE KAVGA VARDI
Survivor'da Ünlüler takımından Doğukan Manço ile kavga eden Berna ortalığı birbirine kattı.
 
Doğukan Manço'yla konuşurken bir anda ortamın gerilmesi sonucu küfürler etmeye başlayan Berna'yı arkadaşları zor tuttu. Yaşananlar karşısında bir hayli sinirlenen Doğukan, Berna'nın üzerine yürümeye çalıştı.
 
Takım arkadaşlarının araya girmesiyle ikili biraz sakinleşti. Berna, kavgadan sonra gözyaşlarını tutamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya