Survıvor'da kim elendi?

Survivor All Star’da bu akşam gönüllülerde adaya veda eden isim Taner oldu.Gönüllüler dokunulmazlığı kaybedince ada konseyine çıktılar. Konseyde Taner’in ismi 3 kez, Sahra’nın ismi ise 5 kere yazılarak, Sahra ilk eleme adayı oldu. Gönüllülerde Hasan, bire

Survıvor'da kim elendi?

Survivor All Star’da bu akşam gönüllülerde adaya veda eden isim Taner oldu.

Gönüllüler dokunulmazlığı kaybedince ada konseyine çıktılar. Konseyde Taner’in ismi 3 kez, Sahra’nın ismi ise 5 kere yazılarak, Sahra ilk eleme adayı oldu. Gönüllülerde Hasan, bireysel dokunulmazlığı kazanarak kendini güvenceye aldı. Hasan adadan elenmesini istediği isim olarak Taner'in adını söyledi. Yapılan oylama sonucunda da Taner adaya veda etti.

HAFTANIN KRİZİ TURABİ!

Turabi’nin son zamanlarda yaptığı sert hareketler sonucu Acun’dan sert bir uyarı geldi. Acun “'Bir kez daha fiziksel şiddet uygularsan Turabi ilk işimiz seni elemek olacak diyerek Turabi’ye son uyarısını yaptı. Turabi bir hafta boyunca oynamamak cezasını da aldı.

HASAN NELER SÖYLEDİ?

Eleme gecesinde konseyde şok açıklamalar yaptı. Turabi’nin ikiyüzlü, yalancı kindar dedi ve onu kötü olarak nitelendirdi. Hasan “ben hayatımda bu kadar kötü insan görmedim” dedi. Aynı zamanda da Turabi Acundan uyarı aldı. Sinirlerine hakim olamayan Turabi Konseyden çıktı.

Turabi’den yanıt: Bundan sonra sen benim dostum değilsin ve madem o kadar konuşuyorsun beni aday çıkar dedi.

 

Survıvor,allstar,acun,taner,turabi,hasan,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya