Survivor'da 20 haziran ödül oyununu kim kazandı?

TV8'de ekranlara gelen Survivor All Star'ın bu akşam (20  Haziran) ekranlara gelen bölümünde heyecanlı bir ödül oyunu oynandı.Dün akşam oynanan ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı yapılan Ada konseyinde oylama yaptı ve kullanılan oylar sonuc

Survivor'da 20 haziran ödül oyununu kim kazandı?

TV8'de ekranlara gelen Survivor All Star'ın bu akşam (20  Haziran) ekranlara gelen bölümünde heyecanlı bir ödül oyunu oynandı.

Dün akşam oynanan ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı yapılan Ada konseyinde oylama yaptı ve kullanılan oylar sonucunda adaya veda etmesi yönünde ilk belirlenen isim Hakan olmuştu. Bu stresli geceyi geride bırakan yarışmacılar bugün önemli bir ödül oyunu oynadılar. 

Ödülü açıklamak için yarışmacılara arkalarını döndüren sunucu daha sonra ödülü açıkladı. Yarışmacılar yüzlerini dödüklerinde aşçı Nusret Gökçe'yi görünce ödülün güzel bir et yiyeceklerini anladılar.

Bakalım ödül oyununu kim kazanacak?

 

 

survivor, All star,acun,turabi,hasan,hakan,doğukan,merve,begüm,hilmicem,ünlüler,gönüllüler,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya