Survivor Hakan Hatipoğlu öyle bir veda etti ki...

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı final yolunda Hakan Hatipoğlu oldu. 25 Haziran ada konseyinde Survivor All Star 'a veda eden Hakan Hatipoğlu giderken adada kalan 5 ismi ayrı ayrı değerlendirdi. Hakan Hatipoğlu vedasıyla ve sözleriyle örnek oldu. S

Survivor Hakan Hatipoğlu öyle bir veda etti ki...


Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı final yolunda Hakan Hatipoğlu oldu. 25 Haziran ada konseyinde Survivor All Star 'a veda eden Hakan Hatipoğlu giderken adada kalan 5 ismi ayrı ayrı değerlendirdi. Hakan Hatipoğlu vedasıyla ve sözleriyle örnek oldu. 

Survivor All Star'da 120 gün sonra elenen Hakan Hatipoğlu kararı duyunca yıkıldı. Eleneceğini hissettiğini söyleyen Hakan Hatipoğlu vedasını şu sözlerle yaptı;

-"Burda kalmak finale gitmek isterdim. Buraya gelmek bile benim için başarıydı. Bende gideceğimi hissetmiştim. Giderken denize, barakalara, sandığa hepsine dokundum. 

Sadece insan ilişkilerinde değil doğaya olan sevgiyi ve saygıyı burda daha çok öğrendim. Açlığı tekrardan hatırladım. Hasret her zaman kalbimizde yara oldu. Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın sevdiklerinden ayırmasın. 

KAFAM DİK GİDİYORUM



Gidiyorum... Kafam dik ve gururluyum. İstediğim hayalin ucuna kadar geldim. Beni dışarda bekleyen çok daha büyük hayallerim umutlarım var. 

ADADAKİLER İÇİN NE SÖYLEDİ?

Burda 120 gün boyunca çok güzel şeyler paylaştım. Turabi'yle oyun alanında zor anlar yaşadık. Karakterlerimiz nedeniyle. Ama önce insanız. Ben Turabi'ye de şans diliyorum. Merve takım arkadaşım şampiyon olmasını isterim. Begüm'ü çok taktir ediyorum. Hasan'ın dost evi hepimiz için güzel örnek oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya