Survivor finali ne zaman nerede olacak?

Acunn Medya'nın merakla takip edilen programı Survivor 2015 son hız finale yaklaşıyor. Bugüne kadar hep çok konuşulan Survivor finallerine de bir yenisi eklenecek. İzleyenler ise Survivor 2015 finali ne zaman nerede olacak? sorusunun yanıtını merak ediyor

Survivor finali ne zaman nerede olacak?

Acunn Medya'nın merakla takip edilen programı Survivor 2015 son hız finale yaklaşıyor. Bugüne kadar hep çok konuşulan Survivor finallerine de bir yenisi eklenecek. 

İzleyenler ise Survivor 2015 finali ne zaman nerede olacak? sorusunun yanıtını merak ediyor. Bu yıl Survivor finali geçen yıl olduğu gibi yine Kıbrıs'ta yapılacak. Kaya Artemis Otel Kıbrıs'ta yapılacak olan Survivor finali 2 Temmuz'da ekrana gelecek. 

Survivor ekibi ise Haziran ayında Dominik Cumhuriyeti'nden Kıbrıs'a geçecek.

TURİZM PATLADI

Survivor finalini Milliyet Cadde yazarı Sefa Karahasan, Kıbrıs turizminde Survivor veAcun Ilıcalı patlaması yaşandığını yazdı. 

"...Bir anlamda Acun Ilıcalı, Survivor'la 'turizm hareketi' başlatıyor" diyen Karahasan şunları yazdı:

"Acun Ilıcalı 'bazı' ünlü isimlerin aksine Kıbrıs'ın gerçek yüzünü ortaya koyuyor. Kumar, eğlenceden farklı olarak, Kıbrıs'ın tanıtımına büyük bir hizmet veriyor. KKTC Turizm Bakanlığı nın bir yıl boyunca yapmakta zorlandığı reklamı, bir hafta gibi kısa bir sürede yapıyor Acun Ilıcalı. Edindiğim bilgilere göre. Survivor'dan bir ekip haziran ayında Kıbrıs'a gelecek.

Burada, yapılacak finalle ilgili detaylar konuşulacak. Finalden önce hangi oyunların oynanacağı, hangi şartların oluşturulacağı belirlenecek. Baştan aşağıya yenilenen 'Artemis Otel de de bu yönde hazırlıklar yapılıyor.

SURVİVOR KIBRIS'TA FİYATLARI UÇURDU

740 odalı otel 'Survivor' dönemi full çekiyor. Öyle ki, 3-4 günlük 'Survivor paketleri'bile yapılıyor.
Fiyatlar ise normalden çok daha pahalı oluyor.

Mesela Survivor olmasa kişi başı gecelik 400 TL olan konaklama ücreti, 700 TL'ye fırlıyor. Eğer aşırı yoğunluk olursa da bunun daha da üstünde fiyat olabiliyor. Acun llıcalı'yı ve Survivor oyuncularını yakından görmek isteyen, ancak otelde konaklama yapamayanlar da ciddi bir ücret ödemek zorunda. Kaya Artemis'te yer bulamayanlar, bölge otellerinde yerlerini alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya