Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor All Star yarışmasının 17 mayıs tarihindeki son bölümünde dokunulmazlık oyunu vardı. Survivor dokunulmazlığını kazanan yine ünlüler olunca gönüllüler takımı ada konseyine çıktı. Survivor'da gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarına göre bir kişi daha

Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor All Star yarışmasının 17 mayıs tarihindeki son bölümünde dokunulmazlık oyunu vardı. Survivor dokunulmazlığını kazanan yine ünlüler olunca gönüllüler takımı ada konseyine çıktı. Survivor'da gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarına göre bir kişi daha elenecek. 


Survivor All Star 'da gönüllüleri ikinci kez ada konseyine çıkartan dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Bütün hafta ödül oyunlarını kaybeden ünlüler takımı dokunulmazlık oyununda rakiplerini ezdi geçti. Hilmicem'in deyimiyle gönüllüler takımı ilk kez bu kadar farkla kaybetti. Begüm ve Sahra hiç oyun alamazken Turabi 1 oyun alabildi. Hilmicem ve Bozok'un iki oyun alması da çare olmadı. Gönüllüler dokunulmazlığı 10-6 gibi bir farkla ünlüler takımına kaptırdı. 

SURVİVOR BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Gönüllüler takımı ada konseyine gitmeden önce bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Hayli zor olan bireysel dokunulmazlık oyununda ilk pes eden Sahra oldu. Onu Bozok ve Hasan izledi. Turabi son ana kadar dayanmaya çalıştı ancak o da havlu attı. 
Son ikiye kalan isim Hilmi Cem ile Begüm oldu. Begüm son saniyede yenilgiyi kabul edince Hilmi Cem bu haftanın dokunulmaz ismi oldu.

DOKUNULMAZLIĞI KAYBEDEN GÖNÜLLÜLERİN DURUMU

Bu haftaki dokunulmazlık oyununu kaybetmek gönüllüler için tam bir soğuk duş etkisi yarattı. Turabi ve Hilmicem şoka girerken asıl büyük üzüntüyü kızlar yaşadı. Sahra oyun sırasında darmadağın oldu Begüm ise ağlama krizine girdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler