Survivor Anıl ve Merve aşk mı yaşıyor?

urvivor All Star'da yeni bir aşk bombası mı patladı? Ödül oyunu sonrası Anıl Tetik ve Merve Aydın'ın 'samimi' konuşmaları aşk mı yaşıyorlar sorusunu akıllara getirdi.18 Mayıs akşamı Turabi ile oynadığı oyunu kaybeden Anıl, takım arkadaşlarının yanına dönd

Survivor Anıl ve Merve aşk mı yaşıyor?


Survivor All Star'da yeni bir aşk bombası mı patladı? Ödül oyunu sonrası Anıl Tetik ve Merve Aydın'ın 'samimi' konuşmaları aşk mı yaşıyorlar sorusunu akıllara getirdi.

18 Mayıs akşamı Turabi ile oynadığı oyunu kaybeden Anıl, takım arkadaşlarının yanına döndüğünde "Neden bu kadar çok hata yapıyorum, anlamıyorum" dedi.

'SEVGİLİM, BİRTANEM..'
 
Bunun üzerine Merve Aydın, "Daha istekli oynamalısın, oyunu bırakıyorsun"cevabını verince Anıl, "Bırakmak değil bitanem, ayağım takıldı çıkaramadım sevgilim, neden bırakayım oyunu" cevabını verdi.

Anıl'ın Merve Aydın'a "sevgilim", "bitanem" gibi sözlerle hitap etmesi ikili arasında yeni bir aşk mı başladı sorularını gündeme getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler