Survivor All Star’da kim kaç oyun kazandı?

Survivor All Star’da ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıların oyun performansları açıklandı. Survivor’da hangi yarışmacının kaç oyun kazandığı belli oldu.Survivor All Star’da adaların birleşmesinden sonra iki takımda yarışmacıların içindeki dengeler de

Survivor All Star’da kim kaç oyun kazandı?

Survivor All Star’da ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıların oyun performansları açıklandı. Survivor’da hangi yarışmacının kaç oyun kazandığı belli oldu.

Survivor All Star’da adaların birleşmesinden sonra iki takımda yarışmacıların içindeki dengeler de değişiyor. Yarışmacıları diğer takımlardaki isimlerle ayrı gruplar oluştururken, oyunlardaki performansları da değişim gösterdi. Survivor All Star’da yarışmacıların kaç oyun kazandıkları ve kaç oyunda yarıştıkları da istatistik bilgilerle ortaya çıktı.
 
Survivor’da gönüllüler takımından Hilmi Cem, yarışmacılar arasından en iyi oyun performansına sahip isim oldu. Mücadele ettiği oyunlarında yüzde 75′ini kazanan Hilmi Cem 74 oyunda 56 galibiyetle zirvede yer aldı. İkinci sırada ise 67 oyunda 45 galibiyetle Berna yer alırken, 80 oyunda 51 galibiyetle yüzde 63′lük başarı yüzdesi yakalayan Merve Aydın oldu.
 
OYUNLARDA EN AZ GALİBİYET ALAN PASCAL
 
14 yarışmacı arasında başarı yüzdesi en düşük olan isim ise Pascal Nouma oldu. Pascal yüzde 28′lik oyun başarısıyla 14. sırada yer alırken, uzun süredir sakatlığı nedeniyle mücadele edemeyen Anıl ise oynadığı oyunlardaki başarısıyla 13. sırada yer bulabildi.
 
Bugüne kadar en fazla oyunda mücadele eden iki yarışmacı ise, toplam 80 oyunda yarışan Merve Aydın ve Doğukan Manço oldu. Sakat olan Anıl’dan sonra en az oyunda yarışan oyuncu ise 57 oyunda mücadele eden Turabi oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler