Survivor All Star'da bu sahne çok konuşulacak

Survivor All Star 56. bölüm yine çok konuşulacak. Sahra ile Berna arasındaki buzları eriten sahne 19 Mayıs akşamı yayınlanacak bölüme damgasını vuracak.Bir önceki ödül oyununu kaybeden ünlüler çok istedikleri ödül oyununu kazabilecek mi? Merak edilen soru

Survivor All Star'da bu sahne çok konuşulacak

Survivor All Star 56. bölüm yine çok konuşulacak. Sahra ile Berna arasındaki buzları eriten sahne 19 Mayıs akşamı yayınlanacak bölüme damgasını vuracak.

Bir önceki ödül oyununu kaybeden ünlüler çok istedikleri ödül oyununu kazabilecek mi? Merak edilen soru bu akşam yanıtı bulacak. Ama adada çarpıcı bir gelişme daha yaşandı.

BUZLAR ERİYOR MU?

Survivor adasının kanlı bıçaklı ikilisi olarak gösterilen Sahra ile Berna Survior All Star'ın 56. bölüm özetinde birbirlerine sarılırken görülüyor.

Geçtiğimiz sezon tartıştığı Sahra'ya vurduğu için adadan gönderilen Berna, amansız rakibi Sahra ile ilişkilerinde yeni bir sayfa mı açıyor? Bu sezon Berna ile Sahra'nın sert kavgalarına tanık olan izleyicileri şaşırtan bir durum yaşandı. 

"ÇOK YARALADIN BENİ ORADA"

18 mayıs akşamı yayınlanan ödül oyununu kaybeden ünlülerde Berna'nın sinir krizi Sahra'yı derinden etkilemiş.

Birbirlerinin gölgesine adeta kurşun atan yarışmacılar, bu akşam yayınlanacak yeni bölüm özetinde ikili sahilde yürüyor. 1 yıl önce yaşanan ve halen konuşulan kavganın yüzleşmesini yapıyorlar.

Sahra o sırada "Çok yaraladın beni orada. Çünkü ben seni çok sevmiştim belki de. Sen mesela ödülü kaybedip ağladın böyle elin ayağın boşaldı. O an gelip sarılacaktım sana mesela. Kendimi zor tuttum." diyor. Ardından Berna ile Sahra birbirlerine sarılarak büyük sürprize imza atıyorlar.

İŞTE SAHRA'YI ETKİLEYEN BERNA'NIN SİNİR KRİZİ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler