"Suriye benim savaşım değil"

CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programına konuk olan Volkan Konak, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Aysever, Konak'a Ortadoğu hakkındaki fikirlerini sorunca programa damga vuran sözler söyledi."SURİYE'DEKİ BENİM SAVAŞIM DEĞİL"Volkan Konak, "Orta

"Suriye benim savaşım değil"


CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programına konuk olan Volkan Konak, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Aysever, Konak'a Ortadoğu hakkındaki fikirlerini sorunca programa damga vuran sözler söyledi.

"SURİYE'DEKİ BENİM SAVAŞIM DEĞİL"

Volkan Konak, "Ortadoğu'ya giren iflah olmaz. Araplar, İngilizler'in maşası ve uşağıdır her zaman. Ben her zaman batıya dönmeyi tercih etmişimdir. Biz külüstür bir Osmanlıcılık anlayışıyla Ortadoğu'ya girmeye çalışıyoruz. Oraya giren iflah olmaz, oranın DNA'sı bunu kaldırmaz. Suriye'nin savaşı benim savaşım olmaz. Bugün Suriye'yle savaşa girsek ben bir mermi bile atmam. Benim savaşım değil. Benim savaşım Çanakkale'de yaşandı ve bitti. Özgürlük, bağımsızlık ve emperyalizme karşı yapılan savaştı o." şeklinde konuştu.
İZMİR MARŞI'YLA BİTİRDİ

Aysever'in sorularını yanıtlayan Konak, mini de bir konser verdi. Konak programı İzmir Marşı'yla bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya