Sonunda özür diledi!

Mehmet Ali Birand'ın twitter sayfasına girenler büyük bir özür mesajıyla karşılaştıBirand bir tv programında konuşurken Trabzonspor'u aşağılayan ifadeler kullanmıştı. Birand programda "Eğer Galatasaray yerini dibine batarsa Fenerbahçe yerin dibine batarsa

Sonunda özür diledi!

Mehmet Ali Birand'ın twitter sayfasına girenler büyük bir özür mesajıyla karşılaştı

Birand bir tv programında konuşurken Trabzonspor'u aşağılayan ifadeler kullanmıştı. Birand programda "Eğer Galatasaray yerini dibine batarsa Fenerbahçe yerin dibine batarsa, e Galatasaray kimle oynayacak. Trabzon ile mi liderliğe oynayacak? Tadı yok ki.. Benim varlığım, Galatasaray'ın varlığı Fenerbahçe ile değerlidir. Fenerbahçe oldukça ben daha değerli oluyorum. Bana ne bilmem neyi yenmişim de şampiyon olmuşum. Emin ol düşer, bütün ilgi düşer" demişti.

Bu sözlerin ardından Trabzonsporlu taraftarların büyük tepkisini toplayan Birand  twitter'daki sayfasında Trabzonsporlular'dan böyle özür diledi: "Trabzonlulardan özür dilerim. TV'de, GS finali TS ile mi oynayacak yani, diye bir cümle kullanmıştım.Çok kalp kırmışım. Affedersiniz".
 
B

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya