Sitesi 100 Milyon Kez Tıklandı

İnternette kediler ve televizyon dizileri hakkında yazılar yazan 33 yaşındaki Çinli aktris Xu Jingle dünyanın en fazla okunan blogger'ı oldu. Yazdığı her yazı binlerce yorum alan Çinli oyuncunun sitesi 100 milyon kez görüntülenen ilk blog (internet günlüğ

Sitesi 100 Milyon Kez Tıklandı

İnternette kediler ve televizyon dizileri hakkında yazılar yazan 33 yaşındaki Çinli aktris Xu Jingle dünyanın en fazla okunan blogger'ı oldu. Yazdığı her yazı binlerce yorum alan Çinli oyuncunun sitesi 100 milyon kez görüntülenen ilk blog (internet günlüğü) oldu.

Jingle, Çince hazırladığı internet sitesinin çok görüntülenmesini diğer ünlülerden önce bu işe başlamasına ve güzel yazılar yazmasına bağladı. İnternet sitesine günde 20 dakikasını ayırdığını söyleyen Jingle okuyucularıyla yeni film projeleri üzerine görüş alışverişinde de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya