Sıra "internet medyası" açılımında

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Demokratik açılım"ı anlatmak amacıyla Başbakan Erdoğan'ın 'Dolmabahçe Buluşmaları' kapsamında internet medyasıyla biraraya geleceğini söyledi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Erdoğan başkanlı

Sıra "internet medyası" açılımında

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Demokratik açılım"ı anlatmak amacıyla Başbakan Erdoğan'ın 'Dolmabahçe Buluşmaları' kapsamında internet medyasıyla biraraya geleceğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Erdoğan başkanlığında bir araya gelen MKYK'da "Demokratik açılım"ı anlatabilmek amacıyla Başbakan Erdoğan'ın internet medyasıyla bir araya geleceğini söyledi. İşte Çelik'in sözleri;

"Demokratik açılım"ı halka anlatabilmek için "Türkiye Buluşmaları Toplantıları" düzenlediklerini hatırlatan Çelik, şöyle devam etti: "15 Mayıs'la birlikte Türkiye sathında, 'Türkiye Buluşmaları' programının ikincisini başlatıyoruz. Bu sefer büyük ilçeleri de dahil ediyoruz. Halkımız bizi Meclisteki muhalefetten çok daha iyi anlıyor. Onlara meramımızı anlatacağız.

ÖNCE SPOR ADAMLARI SONRA İNTERNET MEDYASI

23 Mayıs'ta da 'Dolmabahçe Buluşmaları' kapsamında spor adamlarıyla bir araya gelecek Sayın Başbakanımız. Burada Süper Lig takımlarımızın başkanları olacak. Olimpik federasyonların başkanları olacak. Bir de toplumumuzda herkesin bildiği, tanıdığı, saygın spor adamları olacak. Aynı günün öğleden sonrasında da internet medyasıyla Sayın Başbakanımızı buluşturacağız. Böylelikle radyocularla olan, yazarlarla, sinema ve ses sanatçılarıyla olan buluşmamız gibi bu sefer de spor adamları ve internet medyasıyla bir araya gelerek Türkiye'nin gündemini onlarla da paylaşacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya