Sinan Engin'e Fenerli dedi, işten atıldı

TRT tamamen sarı lacivert kadroyla yönetiliyor dedirten bir haber daha... Beyaz TV'deki spor programı esnasında "Sinan Engin çok büyük Fenerli" tweeti atan Murat Bereket'in TRT'deki işine son verilmesi bütün spor kamuoyunun tepkisine neden oldu.Trabzonspo

Sinan Engin'e Fenerli dedi, işten atıldı

TRT tamamen sarı lacivert kadroyla yönetiliyor dedirten bir haber daha... Beyaz TV'deki spor programı esnasında "Sinan Engin çok büyük Fenerli" tweeti atan Murat Bereket'in TRT'deki işine son verilmesi bütün spor kamuoyunun tepkisine neden oldu.

Trabzonsporlular, "Devletin televizyonu Fener lobisinin kontrolünde" diyerek olaya öfke kustular.

Öte yandan Sinan Engin'in 3 Temmuz sürecinden sonra Şike hükümlüsü Aziz Yıldırım ile ilgili telefon kayıtları ortaya çıkmış Yıldırım'a, "Manşet nasıl oldu Başkan'ım" diye sorduğu öğrenilmişti.

Diğer yandan işten atılan Murat Bereket Twitter hesabından şu Mesajı paylaştı; "Bir laf da beni bir twitle gönderen Nasuhi Güngör (TRT Daire Başkanı Başkanıma yazdığım twit "Sinan Engin çok büyük fenerli" fikrimin arkasındayım... Sinan Engin ve Rasim Ozan Kütahyalı ikinize de suç duyurusunda bulunuyorum dün TRT Spor Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör'ü arayacağınızı  söyleyip beni işimle tehdit ettiniz ve bugün işimden gönderildim NEDEN mi attığım twit yüzünden ikinizle de mahkemede hesaplaşıcam ayrı ayrı.."

10841542_853605894733892_2105377255_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya