Serenay’a ağır sözler

Medcezir dizisinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya’nın(22) evli ve iki çocuk babası Murat Süğlün’le (44) birlikte olduğu ortaya çıktı.Yaptığı röportajlarda “Uzun zamandır yalnızım” diyen Sarıkaya’nın 1,5 yıldır evli bir erkekle beraberliği hayranlarını ş

Serenay’a ağır sözler

Medcezir dizisinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya’nın(22) evli ve iki çocuk babası Murat Süğlün’le (44) birlikte olduğu ortaya çıktı.Yaptığı röportajlarda “Uzun zamandır yalnızım” diyen Sarıkaya’nın 1,5 yıldır evli bir erkekle beraberliği hayranlarını şaşırttı.Ünlü oyuncuya ilk tepki eski aşkı Tolgahan Sayışman’ın sevgilisi Selen Soyder’den geldi. Soyder, dün twitter’dan ‘Ey güzel Allah’ım, sen çok büyüksün. Nasıl da ters teptiriyorsun kötülükleri zamanla da olsa. Bunca vakit ağzımı açmadım ama sen zaten hiçbir şeyi saklı bırakmıyorsun” yazdı.Serenay Sarıkaya “Lale Devri” dizisinin setinde Tolgahan Sayışman’la aşk yaşamıştı.Sayışman ilişkisini bitirdikten sonra aynı diziden Selen Soyder’e gönlünü kaptırmıştı.
 
Güneş'le de aşk yaşamış...
 
Evli iş adamı Murat Süğlün'ün Serenay Sarıkaya'nın yanı sıra 'Pis Yedili' dizisinin oyuncusu Güneş Zavrak ile de 2 aydır aşk yaşadığı iddia edildi.Selen Soyder bu yazdıklarını hemen sildi.Murat Süğlün’ün eşi Melek Süğlün’ün yakınlarına “Murat büyük hata yaptı.'dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya