Serenay Sarıkaya Burnunun Aktığı Sahne Hakkında Konuştu

Se­re­nay Sa­rı­ka­ya­'nın yer al­dı­ğı 'Medcezir' dizisinin bir sah­ne­sin­de ağ­lar­ken burnunun ak­ma­sı sos­yal med­ya­yı sal­la­mış­tı. İlk kez o sah­ne hak­kın­da ko­nu­şan Sa­rı­ka­ya, içi­ni dök­tü."SAHNENİN DUYGUSU DAHA ÖNEMLİYDİ"Ün­lü oyun­cu, "

Serenay Sarıkaya Burnunun Aktığı Sahne Hakkında Konuştu

Se­re­nay Sa­rı­ka­ya­'nın yer al­dı­ğı 'Medcezir' dizisinin bir sah­ne­sin­de ağ­lar­ken burnunun ak­ma­sı sos­yal med­ya­yı sal­la­mış­tı. İlk kez o sah­ne hak­kın­da ko­nu­şan Sa­rı­ka­ya, içi­ni dök­tü.

"SAHNENİN DUYGUSU DAHA ÖNEMLİYDİ"

Ün­lü oyun­cu, "Ta­bi­i ki ak­tı­ğı­nı his­se­tim. Ama o sah­ne­nin duy­gu­su­nu ko­ru­mak be­nim için da­ha önem­liy­di. Bu­nu kırp­ma ih­ti­ya­cı duy­ma­yan yö­net­me­ni­me te­şek­kür edi­yo­rum.

"BEN OYUNCUYUM GERİSİ UMRUMDA DEĞİL"

Ben oyun­cu­yum ve böy­le anıl­mak is­ti­yo­rum. Oram kö­tü çık­mış, bu­ra­ma bir şey ol­muş, bur­num ak­mış, ka­şım gö­züm ya­mul­muş. Mak­ya­jım kö­tüy­müş umu­rum­da de­ği­l" di­ye ko­nuş­tu.

serenay-sarikaya-burnunun-aktigi-sahne-hakkinda-7397500_4184_m.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler