'Senaristler sapık'a jet cevap

AK Partili TBMM Aile ve çocukları Koruma Komisyonu Başkanı Halide  İncekara’nınruh sağlığı bozuk diye suçladığı senaristlerden cevap geldi.AKP İstanbul Milletvekili Halide İncekara’nın ‘’Fatmagül’ün Suçu Ne?’, ‘Yaprak Dökümü’ gibi diziler sapıklığı teşvik

'Senaristler sapık'a jet cevap

AK Partili TBMM Aile ve çocukları Koruma Komisyonu Başkanı Halide  İncekara’nınruh sağlığı bozuk diye suçladığı senaristlerden cevap geldi.

AKP İstanbul Milletvekili Halide İncekara’nın ‘’Fatmagül’ün Suçu Ne?’, ‘Yaprak Dökümü’ gibi diziler sapıklığı teşvik ediyor. Senaristlerinin ruh sağlığından şüpheliyim’ sözlerine; iki diziyi de yazan Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç’ten jet yanıt geldi.

 Senaristler kendilerini ruh hastası olmakla suçlayan milletvekiline yaptıkları yazılı açıklamayla cevap verdi. Ünlü senaristler, “Sayın Milletvekili’nin bizim hakkımızdaki tıbbi teşhisini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kanunların bizi ‘bir milletvekiline’ karşı nasıl koruyacağı konusunu araştıracağız. Biz yaptığımız işle gurur duyuyoruz. Akıl sağlığımız da ruh sağlığımız da yerindedir. Sapıklık ve sapkınlık içinde değiliz” sözleriyle tepkilerini gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya