Şampiyonlar Ligini izleyenlere...

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi devlerinin çok özel maçlarını Star TV’den takip eden izleyiciler için, Türkiye içinde çatı anteni (karasal vericiler), D-Smart, Kablo TV, Tivibu, Teledünya ve Digiturk üzerinden herhangi bir işleme gerek kalmaksızın izlemey

Şampiyonlar Ligini izleyenlere...

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi devlerinin çok özel maçlarını Star TV’den takip eden izleyiciler için, Türkiye içinde çatı anteni (karasal vericiler), D-Smart, Kablo TV, Tivibu, Teledünya ve Digiturk üzerinden herhangi bir işleme gerek kalmaksızın izlemeye devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları yasalar nedeniyle uydu cihazlarından şifreli olarak yayınlanacak. Bu nedenle Star TV’yi Türkiye içerisinde uydudan izleyen izleyicilerin, uydu cihazları üzerinden aşağıdaki ayarları yapması gerekiyor.

STAR TV

Frekans: 11.862 MHz

Polarizasyon: Yatay (Horizontal)

Sembol Oranı: 27.500 MSymb/s

FEC: 5/6

1-Uydu alıcınızın BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.

2-Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.

STAR TV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),

Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)

3-Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler