Rize'li ünlü türkücüye şok suç duyurusu

Sanatçı İsmail Türüt'e boşanma davası açan 18 yıllık eşi Ayşe Türüt, yayın yasağı konulduğu halde özel bir TV kanalında katıldığı programda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle türkücü eşi hakkında suç duyurusunda bulundu."İFTİRA ATTI, UTANMAZLIKLA SUÇLA

Rize'li ünlü türkücüye şok suç duyurusu

Sanatçı İsmail Türüt'e boşanma davası açan 18 yıllık eşi Ayşe Türüt, yayın yasağı konulduğu halde özel bir TV kanalında katıldığı programda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle türkücü eşi hakkında suç duyurusunda bulundu.

"İFTİRA ATTI, UTANMAZLIKLA SUÇLADI"
 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Türüt, eşinin TV kanalında yaptığı röportajda 'Bana tezgah kurdular', 'Bunlar yalan kampanyası yapıyor', 'Yalan çetesi', 'Aylık 150 bin TL geliri var demişler, bu alçaklıktır', 'aç karınlarını doyursunlar' diyerek kendisini yalancılıkla, alçaklıkla, iftira atmakla, utanmazlıkla suçladığını öne sürerek, kişilik haklarının zarar gördüğünü, rencide edildiğini, kamuoyu önünde hakarete uğradığını belirtti.
 
"BİRLİKTE YAŞADIĞI KADINDAN ÖVGÜYLE SÖZ EDİYOR"
 
İki çocuk annesi Türüt, eşinin başka bir TV kanalında katıldığı bir programda şu an birlikte yaşadığı kadından da övgüyle söz ettiğini ve bu imaların kendisini yaraladığını da ifade etti. Ayşe Türüt, eşinin kamuoyu önünde 'Benden şu kadar tazminat istemişler, nasıl alacaklar, alsınlarda göreyim' diyerek kendisini tehdit ettiğini de iddia etti.
 
"HAKARET VE TEHDİT İÇERİKLİ SÖZLER"
 
Türüt'ün avukatı Sema Kılıç da, "Görülmekte olan boşanma davasında, İsmail Türüt'ün talebi üzerine Beykoz Aile Mahkemesi'nce 7 Haziran 2012'de davayla ilgili basın ve yayın yasağı verildi. Ancak İsmail Türüt, özel bir TV kanalında katıldığı programda, Ayşe Türüt hakkında hakaret ve tehdit içerikli sözler kullanmış ve devam etmekte olan boşanma davasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
 
Bunun üzerine İsmail Türüt aleyhine basın ve yayın yoluyla hakaret ve basın yasağına uymama suçlarından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk" bilgisini verdi. Sanatçının 18 yıllık eşi Ayşe Türüt, kendisini 1997'den bu yana N.T. isimli bir kadınla aldattığı gerekçesiyle eşine boşanma davası açmış, 750 bin TL maddi, 1 milyon TL de manevi tazminat talebinde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler