Radyo Haber61 YAYINDA

Radyo Haber61 YAYINDA

Kurulduğu 22/06/2006 tarihinden beri sizlere internet haberciliği alanında en iyisini vermeye çalışan haber61.net , sizlerin verdiği güç ve destekle her geçen gün hızlı yükselişine devam ediyor.

Radyo haber61'de artık yayında

Daha önceden de bazı canlı yayınlarda sizlere hizmet veren Radyo haber61’i daha sağlam alt yapıya kavuşturarak hizmetinize sunduk.

Sadece internet ortamından dinleyebileceğiniz radyo haber61 sizlere bir Radyo’dan beklediklerinizin üzerinde hizmet verecek.

Haber61 TV kuruluş aşamasında

Radyohaber61’İ hizmetinize sunduk. Yeter mi? Tabi yetmez sizler çok çok daha fazlasına layıksınız. Biz bunu biliyor ve bu sorumluluk doğrultusunda haber61TV’yi de sizlerin hizmetinize sunmak için çalışmalara başlamış bulunuyoruz.

Yine internet ortamından dünyanın neresinde olursanız olun ulaşacağınız haber61TV çok kısa süre sonra sizlerin hizmetinde olacak.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya