Poyraz Karayel saat kaçta, Kanal D Poyraz Karayel Fırtıması

Poyraz Karayel'de heyecan dorukta. Ayşegül için seçim zamanı.. Babasını mı seçecek yoksa Poyraz'ı mı? Poyraz Karayel 36. bölümü ile 16 Aralık Çarşamba Kanal D'de.. Poyraz, Ayşegül ve İsmail’i aynı masaya toplayan Bahri; Ayşegül ve Poyraz’ın ilişkilerini

Poyraz Karayel saat kaçta, Kanal D Poyraz Karayel Fırtıması

Poyraz Karayel'de heyecan dorukta. Ayşegül için seçim zamanı.. Babasını mı seçecek yoksa Poyraz'ı mı?

Poyraz Karayel 36. bölümü ile 16 Aralık Çarşamba Kanal D'de..

poyraz-karayel.jpg

Poyraz, Ayşegül ve İsmail’i aynı masaya toplayan Bahri; Ayşegül ve Poyraz’ın ilişkilerini noktalamasını ister. Poyraz ve Ayşegül buna anlam veremezler. Ayşegül babasıyla konuşmaya gittiğinde işin iç yüzünü anlar.

Bahri, İsmail Karayel’in Adil Topal olduğunu öğrenmiştir. Bahri ve Ayşegül büyük bir kavga ederler. Ayşegül bir seçim yapmak zorundadır. Ya babasını seçecektir ya da Poyraz’ı...

Bahri ise İsmail’i öldürüp intikamını almakta kararlıdır. İsmail’in Adil Topal olduğunu öğrenen Sadreddinler de harekete geçer. Ama Poyraz da boş durmamaktadır. Poyraz babasının öldürülmesine engel olmaya çalışırken, klinikten taburcu olan Begüm Poyraz’ı köşeye sıkıştıracak yeni bir plan içindedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya