Polat Alemdar'ı vurur musun!

Kelebek'in haberine göre, işsiz günlerinde Taksim'de bir kafede oyalanan Vural Çelik, Mega Magazin programına dert yandı.Sinan Çetin'in başka bir dizisiyle anlaşan Vural Çelik, katıldığı bir TV programında Gülse Birsel'den “dişi” diye bahsetmiş ve bu yüzd

Polat Alemdar'ı vurur musun!

Kelebek'in haberine göre, işsiz günlerinde Taksim'de bir kafede oyalanan Vural Çelik, Mega Magazin programına dert yandı.Sinan Çetin'in başka bir dizisiyle anlaşan Vural Çelik, katıldığı bir TV programında Gülse Birsel'den “dişi” diye bahsetmiş ve bu yüzden yeni projeden de atılmıştı. Vural Çelik, “İşsiz kaldıktan sonra cüzdanıma 20 YTL'den başka banknot girmedi.

Şu an cüzdanımda 1 adet 20 YTL'lik banknot, 2'şer adet de 5'er YTL'lik banknot var sadece 30 YTL'm var” diyerek zor durumunu gözler önüne serdi. Çelik, “iş bulamazsam kara lastik giyip Taksim'de simit satarım” dedi. Vural Çelik'e işsiz günlerinde dolaylı yoldan bir tek bir arkadaşı vasıtasıyla Kurtlar Vadisi dizisinden teklif gelmiş. “Bana arkadaşım, Polat Alemdar'ı vuran adamı oynar mısın dedi. Nasıl oynarım sokakta beni linç ederler diye korktum ve kabul etmedim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya