Pazar'a Milli Piyango vurdu

Cumhuriyetin kuruluşunun 86. yıldönümü nedeniyle Milli Piyango çekilişi programına Pazar ev sahipliği yapacak. Çekiliş sonrası yöresel sanatçıların da katılacağı bir konser düzenlenecek. Çekiliş Pazar Kaymakamlığı ve Milli Piyango İdaresi işbirliği ile ge

Pazar'a Milli Piyango vurdu
Cumhuriyetin kuruluşunun 86. yıldönümü nedeniyle Milli Piyango çekilişi programına Pazar ev sahipliği yapacak. Çekiliş sonrası yöresel sanatçıların da katılacağı bir konser düzenlenecek.

Çekiliş Pazar Kaymakamlığı ve Milli Piyango İdaresi işbirliği ile gerçekleştirilerek, TRT1'den canlı olarak yayınlanacak.

Konuyla ilgili olarak Pazar Kaymakamlık toplantı salonunda Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney başkanlığında Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve Pazar halkının katıldığı bir istişare toplantısı yapıldı.

29 Ekim'de yapılacak Milli Piyango çekilişinin Cumhuriyetin kuruluş yıldönümünde Pazar'da yapılması dolayısıyla çok mutlu olduğunu vurgulayan Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, “Pazar'ın Milli Piyango biletlerinde yer alması ilçemizin tanıtılması açısından sevindirici bir olay.

Milli Piyango İdaresi yetkilileri ile yaptığımız ilk görüşmelerde, biletlerin üzerinde Pazar'ın simgesi haline gelen Kızkulesi resminin olacağını kararlaştırdık. Pazar'ımızın TRT aracılığıyla ülke genelinde ve ulusal anlamda tanıtılması için vesile olacak bu çekilişi en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bu program bizlere Pazarlı olarak sorumluluklarımızı ve görevlerimizi bir kez daha hatırlatacak ve yapılacak çekiliş ile birlikte güzide ilçemizin de ülke çapında tanıtım fırsatı olacak.” dedi.

Çekilişe idare bütçesinden maddi destek sağlandığını belirten Kaymakam Güney, “Milli Piyango idaresi maddi destek olarak bize 60 bin TL katkıda bulunacak. Bu paranın 18 bin lirasını avans olarak kaymakamlığımıza gönderdiler. Maddi destek sağlamalarından dolayı şahsım ve tüm Pazarlılar adına teşekkür ediyorum. Biz de bu organizasyonu ne kadar ucuza mal edersek, artacak olan miktarı Pazar meslek Yüksekokulu'nun ihtiyaçlarında kullanılmak üzere Pazar Üniversite Destekleme Derneğine bağışlayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya