Paramparça Barış Falay hangi karakteri canlandıracak?

Star TV'nin beğenilen dizisi Paramparça, yaz tatilinden geri dönüyor. Paramparça yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizi severlerin merakla beklediği Paramparça yeni sezonda izleyicileri sürprizler de bekliyor. Paramparça dizisi kadro

Paramparça Barış Falay hangi karakteri canlandıracak?

Star TV'nin beğenilen dizisi Paramparça, yaz tatilinden geri dönüyor. Paramparça yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizi severlerin merakla beklediği Paramparça yeni sezonda izleyicileri sürprizler de bekliyor. Paramparça dizisi kadrosuna Barış Falay katılıyor. Birçok kişinin heyecanla beklediği Paramparça dizisine Barış Falay'ın da katılacak olması dizi severler tarafından olumlu karşılandı. İşte Paramparça yeni sezonu hakkında tüm detaylar ve Paramparça yeni sezon fragmanı...

Star’da, Pazartesi akşamları ekrana gelen,  geçen sezonun ‘en çok izlenen yapımı’ olan ‘Paramparça’nın ikinci sezon çekimleri devam ediyor.

Başrollerini Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği ‘Paramparça’ güçlü kadrosuna başarılı oyuncu Barış Falay’ı da kattı. 

‘Harun’ adlı çarpıcı bir karakteri canlandıracak olan Falay’ın ilk bölüm çekimleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda, uçuş güvenliğini riske atmayacak önlemler alındıktan sonra gerçekleştirildi.

Altı Saat Sürdü

Avukat Candan karakterini canlandıran Ahu Yağtu’nun da hazır bulunduğu sette Falay’ın çekimleri yaklaşık 6 saat sürdü. 

Büyük sürprizlerle dolu sezon finali bölümü ile herkesi merakta bırakan ‘Paramparça’, 14 Eylül Pazartesi günü, Star’da yeni sezonun ilk bölümü ile izleyicinin karşısında olacak. Paramparça Yeni Sezonuyla 14 Eylül Pazartesi 20.00'da Star'da!

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler