Özgü Namal Evde Doğum Yaptı

Hamile kaldıktan sonra uzun yıllar oturduğu Bebek'ten Kilyos'a taşınan ünlü oyuncu Özgü Namal önceki gece doğum sancıları başlayınca hastaneye yetişemeyeceğini anlayıp doktorunu aradı.EVDE DOĞUM YAPTIHemen Özgü Namal'ın evine giden Doktor Gülnihal Bülbül

Özgü Namal Evde Doğum Yaptı

Hamile kaldıktan sonra uzun yıllar oturduğu Bebek'ten Kilyos'a taşınan ünlü oyuncu Özgü Namal önceki gece doğum sancıları başlayınca hastaneye yetişemeyeceğini anlayıp doktorunu aradı.

EVDE DOĞUM YAPTI

Hemen Özgü Namal'ın evine giden Doktor Gülnihal Bülbül bir ebe yardımıyla doğumu gerçekleştirdi. 3 buçuk kilo 52 santim olarak dünyaya gelen erkek bebeğe Nefes adı verildi.

EVLENMEYECEKLER

Namal'la olan birlikteliğinden dördüncü kez baba olan Serdar Oral'ın diğer çocuklarıyla ise maddi-manevi ilgilenmediği iddia ediliyor. Daha önce evlenmeyecekleri yönünde açıklama yapan Namal, geçtiğimiz aylarda sevgilisine 2014 model Harley Davidson motosiklet hediye etmişti.

YOGA VE NEFES EGZERSİZLERİYLE İLGİLENİYOR

2006'da bir şirkette genel müdür olan Oral; Fethiye'de bohem bir hayat sürüyor, yoga ve nefes egzersizleriyle ilgileniyor. Oral geçtiğimiz kış, özellikle yoga tutkunlarının tercihi olan Ölüdeniz'deki Kabak Koyu'nda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya