Oktar'dan "Her an sevişecekler gibiler"yanıtı!

Fatih Altaylı, Gözde Kansu'nun kovulmasını eleştirip, Adnan Oktar ve kedicikleri hakkında "Her an soyunup stüdyoda sevişecek gibiler" yorumunu yapmıştı.Adnan Oktar o sözlere sert tepki gösterdi. Adnan Oktar, Fatih Altaylı için şunları söyledi:"Akılalmaz b

Oktar'dan  "Her an sevişecekler gibiler"yanıtı!

Fatih Altaylı, Gözde Kansu'nun kovulmasını eleştirip, Adnan Oktar ve kedicikleri hakkında "Her an soyunup stüdyoda sevişecek gibiler" yorumunu yapmıştı.

Adnan Oktar o sözlere sert tepki gösterdi. Adnan Oktar, Fatih Altaylı için şunları söyledi:

"Akılalmaz bir haset dalgası dikkat çekiyor. Allah iman edenlere çok güzel nimetler veriyor. Muhabbeti, coşkuyu tam yaşatıyor. Ama kalbi kötü olanlara huysuz kişileri nasip ediyor. Ama kalbi iyi olanlara sevgi dolu insanları nasip ediyor. Ahirette yalnızca sizin içindir diyor. Allah onlardan nimeti alır, daha çok buruşturur. Sevgisiz, merhametsiz hasta insanlara dönüşür. Fatih Altaylı geçti Bor'un pazarı sür arabayı Kayseri'ye mantığında acı ekiyor.. Etrafında seveni yok, muhabbet edeni yok, dost olanı yok, güveneni yok. Bakıyor etrafımda bu kadar seven bu kadar muhabbet eyleyen var haset ediyor. O haset edince Allah nimetini artırıyor. Bütün ömrünü nerdeyse Tayyip hocamla uğraşmaya benimle uğraşmaya, başı kapalı olanlarla uğraşmaya ayırıyor. Tayyip hocam Başbakan oldu, biz gördüğün gibi, başı kapalı olanlar istedikleri yere gidecek durumda, kendi ne oldu? Kendi hali malum. Allah herkesi güçlendirdi."


ALTAYLI NE DEMİŞTİ?

Fatih Altaylı Gözde Kansu'nun dekoltesi yüzünden işten atılmasını eleştirirken Adnan Hoca'nın kızları üzerindenşöyle yazmıştı:

"Bir tarikat önderi olduğunu öne süren ve çevresine bir grup mürit de toplamayı başarmış "Hoca" diye bilinen "muhafazakâr" bir adamın televizyonunda "dini içerikli" sohbetler neredeyse yan çıplak ultra seksi giyinmiş kızlarla yapılır.

Her an soyunup stüdyoda sevişecekmiş gibi duran kızlarla yapılan inşallah, maşallahlı dini sohbet ise hiçbir "muhafazakârı" rahatsız etmez.

Eğlence programında "dekolte", "Dünyada böyle bir şey olmaz" diye eleştirilir. "Hoca" denilen adamın dini içerikli sohbetinde dekolte, "dünyada böyle bir şey zaten mümkün olmadığı için" eleştirilmez."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya